Renaissance Huidverbetering
 

La Colline

Pionier op het gebied van anti-aging gebaseerd op Zwitserse expertise. 

De wereld van La Colline

La Colline is ontwikkeld in het hart van een fascinerende regio, in een omgeving van zeldzame puurheid: de beschermde vallei van de Rhone Rivier in het kanton Wallis.

De geboorteplaats van het merk is Sion, een stad gesitueerd tussen twee heuvels (“collines” in het Frans): Valère en Tourbillon, die symbool staan voor constante kracht.

Sindsdien hebben de La Colline Cellular Research Laboratoria, in de Zwitserse Rivièra, dat wordt beschouwd als het middelpunt van de biotechnologische industrie, een actieve bijdrage geleverd aan het toonaangevende onderzoek naar een wereldberoemde Zwitserse specialiteit: cellulaire therapie.   

Waarom La Colline

De productrange van La Colline biedt verschillende lijnen zodat voor iedere anti-aging wens, van vrouwen en mannen, een oplossing bestaat.

La Colline is pionier op het gebied van collageenmaskers waarmee de cellulaire biomatrix wordt gestimuleerd. Het resultaat: een stevige huid. De bijzondere salonbehandelingen zorgen voor een optimaal anti-aging effect.

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve ingrediënten uit de biotechnologie, gecombineerd met botanische extracten, zodat een langdurig en zichtbaar resultaat wordt gegenereerd.

Naast de innovatieve formules en wetenschappelijke basis van de producten, wordt er veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de texturen. Deze unieke kenmerken vormen de pijlers van de productseries zodat ze met recht excellente premium anti-aging skincare worden genoemd.

Het door de laboratoria speciaal ontwikkelde CMA-Complex vult de energie en de zuurstofreserves van de cellen aan zodat de vitale functies worden geoptimaliseerd. Door deze nieuwe energie herstelt de huid haar gezonde zuurstof gebruik. De stofwisseling van de cellen wordt gereactiveerd en geeft de huid een boost van stralende frisheid. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid is goed gehydrateerd, verstevigd en ziet er jeugdiger uit met minder rimpeltjes en met een stralende teint.

Behandelingen met La Colline

Skinologie Treatment

Luxe anti-ageing en relaxbehandeling die de huidstructuur verfijnt d.m.v. een zachte maar intensieve bio-peeling. Tevens wordt de huid verstevigd met een anti-rimpel collageen vliesmasker dat zorgt voor een optimaal anti-aging effect en wordt verwend met een ontspannende drukpuntenmassage. Tot slot ontvangt u een oosterse hoofdhuidmassage voor het ultieme gevoel van welzijn.

Duur: 60 min. € 99,00

Cell White Treatment

Behandeling voor een huid waarbij pigmentatie en pigmentgevoeligheid aan de orde is. De behandeling en thuisverzorging zuivert de cellen, kalmeert en werkt intensief anti ageing.

Duur: 60 min. € 99,00

Eye-ology Treatment

Deze anti-ageing behandeling heeft als doelstelling alle problemen rondom de ogen te elimineren; donkere kringen, wallen en fijne lijntjes. U hervindt een energieke oogopslag. Met een speciaal oogmasker en een masker voor de huid.

Duur: 50 min. € 87,-