Renaissance Huidverbetering
 

Huidverbeterende behandelingen en producten

La Colline

Een unieke ervaring met zichtbare resultaten dankzij toegewijde behandelingen waarbij de hoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit, professionaliteit en perfectie. De huid verbeterd direct na één behandeling. 
Lees meer

Céll Fùsion C

Céll Fùsion C ontwikkelt verzorgingsproducten maar bovenal cosmetische oplossingen voor huidproblemen en huidveroudering. De producten worden geadviseerd door dermatologen, plastisch chirurgen, medi-spa’s en huidverzorging professionals over de gehele wereld. 
Lees meer

Genosys

Innovatieve huidverbetering: 
Genosys Micro-needling!

Duizende minuscule gaatjes... die zorgen voor de aanmaak van nieuw huidweefsel, dát is Micro-Needling. Dus meer collageen, meer elastine, meer hyaluronzuur. Kortom de nr  1 in natuurlijke huidverbetering!

Lees meer
Microdermabrasie

Ziet uw huid er dof en kleurloos uit? Microdermabrasie is het antwoord op uw problemen. De behandeling geeft de huid een gezonde glans en een mooiere teint en laat rimpels zichtbaar verminderen. De methode is effectief bij ieder huidtype, ongeacht uw leeftijd.
Lees meer

Beautytec Sim / T-away

Heeft u last van bloedblaasjes, couperose, steelwratjes, pigmentvlekken of andere onregelmatigheden op het gezicht of lichaam? Dan is een behandeling met behulp van de Beautytec Sim / T-away de perfecte oplossing! 
Lees meer